Italienske mafialedere og forsvunnede Sangvinere

Nye Supernaziølla går som autonomt organ inn for å forandre ølla vi kjenner den idag, 4 tapre sjeler som brenner på mjød går inn for å "Make Ølla great again" og innfører et rulleringssystem med 4x helårsølla som trekker alle for 5 øl i starten av året. De setter også opp prisen tilsvarende butikkpris slik at Ølla ikke går i minus for hver øl som drikkes. Ølla får seg mailadresse og egen googledrive med kriteliste, statistikk og skyldeliste og med VIPPS og kontonummer kan ingenting gå galt. Planen var satt, Ølla var reddet. Året ble en suksess med en frodende Ølla som leverte mange kasser kald mjød til hver øving, og alltid mer mjød på lager. SOT 2016 Krakow Milano Hovedøya Vått som vanlig, store Aud fikk pult daten til RockeMartin, drama oppstod. Skippy fikk pult og kastet opp, drama oppstod. Mange andre ble pult i kjølvannet. Festen fortsatte langt inn på morgentimene hos Goggen, og Hippe fikk med seg ei tilfeldig dame på fest. Hu var mer interessert i Finstad, drama oppstod. Festen fortsatte ute på gata, Hippe ble slått ned av rumener. Finstad ble funnet av ryddekom på Hovedøya dagen etter sittende på en klappstol midt ute på enga med pølser, tilbehør og lammerester, sulten og sliten, men fornøyd. Hvorfor satt han der? Ingen vet til denne dag. Sangvinerne engasjerer seg politisk. Vi er med på å lage og spille inn streikesangen for legestreiken 2016 i samarbeid med yngre legers forening. Med en halv million views og 5000 delinger blir Sangvinerne rikskjendiser. Synging på Emirat Stephan Kolmannskogs bryllup på Hukodden: Åpen bar og 30 grader - you do the math. Gynvors FRMNN: Fredrik Finstad Skrivar: Martin Lysaker Kasserar: Audun Aarli Dirr Sindre Berge lyser med sitt utvekslingsbrune fravær og går i stillhet med på 4 more years. SOT-kom: Tobias, RockeMartin, Finstad, Thomas Øverby Hovedøya-kom: Trang Svartor: Thien og Hans Konsert-kom: Jørgen Note-kom: Kenan Nye ølla: Tobias Engen, Treider, Tanga-Bjørnar og Iber Larsen. For første gang ser det lyst ut for Ølla etter at Finstad og Erik Larsson har gravd opp Ølla fra grava som Thomas gravde i 2015.

Utvalgt innlegg
Innlegg kommer snart
Følg med videre...
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square