Gracelands Last Farewell?

Anarkiet råder på vårparten med både DIRR og FRMNN på reise, men skuta holdes flytende mot alle odds av VIRR Lundekvam. Mimrestund for sanguines emeriti og presens med VHS-opptak fra tidenes første sangvinerkonsert. God stemning. Lasse-Stephans' Beerpongturnering: DanishLloyds vinner lett, og danker ut 9 andre par i kampen om den gjeve tittelen. Thorsen stiller 6 kasser pils og 2 flasker brennevin. Kvelden ble fuktig. Morra til Hesten er ei hore. SOT går denne gang til Paris og Krakow. Serr. Panzer-Hagen misliker sitt nye kallenavn Knerten og viser derfor frem kjempetissen sin (fremhevet av omvendt flystripe-kjønnsbehåring) til alle som vil se. Navnet blir sittende fordi sekken hans er full av klær fra Cubus. Ugla, Kukken, Rumpa og Reka er godt fornøyde med sine navn. Stor ære til SOTkom for suverene SOTsanger. Sangvinerne er lei av den konstante mobbingen av mødrene til Hesten og Brødet, og går over til å mobbe søstra til Hesten. Alle er enige om at det er LOLocaust. Det loles over en lav terskel, og når ingen lenger finner vei i ironitåka dannes LOLkom og SERRkom så man vet om man skal le eller grine. Nye KOMs dannes i fleng, og SERRkom blir sågar gjort offisiell på GenVors med Johan Wang som primus motor. Det synges på det Norske Hus i Paris, og bestyrerdama blir bukkaket av jenterekka - såkalt squirting. Stor suksess, noen får pult. Vi blir dog neppe invitert tilbake til "det Norske Hus" ... kanskje like greit. Krakow: Maria Amelie blir sunget for, og norske myndigheter lar henne derfor komme tilbake. Marius feirer med å helle øl og knuser et glass over henne, og blir kastet ut 4 ganger. Fredrik Wehinger spiller golf med krykke og ølglass. Polsk politi har ikke humor og truer med våpen. Fredrik plukker glass i 1 time mens de polske politifolka sitter inni politibilen sin og skuer stygt på han. Elvebåtcruise med crazy nights og heite strippere. En sangviner får en blåser med avsluttende solo-bukkake på skipsdassen for 20 zloty(?) Sangvinerne får thai-massasje, ingen innrømmer å få utløsning. Carl Munck og GulSoT får herpes type 1 til 47 ved å sleike på en flaske som en av båtstripperne hadde hatt laaangt innenfor reglementert territorium... Hestekjerre a la askepott er en av krakows store greier. 8 sangvinere leier en slik vogn, og kjører rundt i byen fra spritbutikk til spritbutikk. Sjampis poppes over en lav sko fra vognen, og sprutes utover forskrekede polakker. Dekadensen tar ingen ende, og Stephan bestemmer seg for å bruke 600 kroner (!!) i småpenger på å kaste polske zloty (?) fra hestekjæra til forbanna polakker i hovedgata, mens gutta skriker ut ting som hadde passet bedre i 1939... Det drikkes og fråtses og Aga blir nesten gravid opptil flere ganger. Stephan (ugla) spyr i spykummen etter å ha tømt 4 litersmugger med øl på 41 minutter, flere joiner Spy-Kom etterhvert. Nesten alle havner i slåsskamp med store polakker. Michelle synes ikke det er nok, og vil heller kødde med norske medisinerstudenter. Åpningsreplikk "Hvis du liker deg så godt i Krakow tar du vel turnus her også?". Stor lykke. Carl Johan, Bjertness, Stephan og Kofstad klikker på dansegulvet på det værste utestedet i Krakow. Resultat: En polsk horebimbo får en pils nedover ryggen, og hennes bola type kommer med sprettkniv og henter gjengen sin. Etter en katt og mus-runde på Polens trangeste dansegulv til Barbra Streisand (eller var det YMCA?), kommer gutta seg hårfint unna i en ventende taxi. Konsert på Irish Mbassy. Kjåka fullt, men mye leven. Taker revner likefullt av sangvinersjarm. Vegar blir venn med 20 feite irske damer på bacherloretteparty. God stemning. Sangvinerne knuser polakkene i fotballkamp under solid ledelse av Hesten. Fantastiske mål og upåklagelig feiring... Natt til fotballkampen drar Koffis, Carl Johan og Stephan på strippeklubb. C.J. sovner, og gutta spanderer flere lapdancer på han. Han nekter å våkne, og stripperen blir så fornærmet at hun klypper han i skritet, klapser til han og stikker etter 30 minutters lapdance til ca 800 kroner... ubetalelig (eller i alle fall verdt 800 kroner...) Godt minne: Taxitur med full polakk og kebabkasting ut av taxivinduet (kebab med surkål by the way...sært...) På vei fra gate'n og til flyet på flyplassen i Krakow greier Ryanair og føre oss ut til feil fly. Plutselig kunne SOT'11 ha blitt utvidet til 3 byer; var nesten på vei til Dublin! Oppdages (desverre) når vi er ombord, og vi blir ført vekk til flyet til "Oslo". Avslutter med å toppe heile driten med et vokalmessig historisk høydepunkt på Rygge Intl. HOVEDØYA Beredskapsutvalget leverer igjen. Hovedøyasjef trumfer igjennom tidenes kleineste Den Du Veit, og uttrykket "å dra en Eikeseth" blir stående. Kofstad er i festhumør og runddribler 5 uteliggere på Karl Johan. HØST 2011 SAUEN DOLLYS FAR synges for, men ingen IMB-ansatte lo av Pavens klonevitser. Let me be there spontanmuterer til lettbeint valsetakt i samme anledning - en rytmisk forbannelse det skal vise seg å bli vanskelig å bli kvitt... Tanver (kantinemannen) serverer tapas mens Gorbatsjov og Crazy Nights Remix pumpes over anlegget. Stephan må legges i bakken av 3 labteknikere og én grunnforsker for å hindre videre utagering. Sangvinerne konsumerer størstedel av den innkjøpte vinen (og det var mye...) og drar videre til glassbaren på chateau neuf etter gjentatte mislykkede forsøk på å sjekke opp de snaut 60-år gamle snellene på basalmedisinsk intitutt. UIOs 200-ÅRSJUBILEUM: ca 100 som ser på oss, og 5 som ser på den direktesendte talen til rektor. 200 flasker gratis cava i anestesien på pk. Sangvinerne serverer seg grovt, og flere må spy utover kvelden. GRACELAND SELGES De skamløse hundene i eiendomsavdelingen på Ullevål går bak Sangvinernes rygg og selger Graceland for latterlige 25,5 mill over takst. Vi kastes ut fra 1.februar 2012. Dette mottas med vantro og skuffelse. Grace i vaktmesterboligen har vært et perfekt sted å være, og en semi-nomadetilværelse på PK venter. Fytti. Emirat JOHANNES HOV disputerer: Spartanske oppvarmingsfasiliteter på Stortinget t-banestasjon til glede for tilfeldige passasjerer og beboere. Gammel-jente Hov redder jenterekka som har bestemt seg for å stille opp særs mannssvake, men bassa og gøtta leverer bra trøkk. Litt nervøst, også på stand-up-fronten, men det hele løsner utover og jentene på første rad får ikke nok! Det vedtas at jentene er den dårligste stemmegruppa. BÅRD FOSSLI JENSENs disputas: Sangvinermagi! Velutrustede oppvarmingslokaler, der Ripset ankommer i god tid før resten av koret og "prøvesmaker" oppvarmingsøllet. Resulterer i nervøs VIRR før opptreden. Henter seg inn og leverer enorm patos på scenen! Kasserar spanderer oktoberfestbilletter på Chateau neuf på alle gutta. Etter en halv øl kastes Kroken på dør, og fem testosterongorillaer diagnostiserer ham med syndrom x. Vellykket kveld. GYNVORS. Ny FRMNN: Elling Skeide Skårn Ny Skrivar: Erik Winther Ny DIRR: Kristoffer Ask 5% Thorsén fortsetter som Kasserar hvis hans 10 kasser slettes. Ingen protesterer. Gratis pils etter oppdrag innføres av Knerten og Sotheimsvik. 4 nye riddere: Dansken, Rake, Wexels, Kofstad. Keilman blir ridder med opprykk og tar copyright på begrepet Sangvinermagi. Tøffe tak på debattfronten, men siste akkord på Höstvisa forblir uendret. SVARTOR Ytterst få møter til avtalt tid på Frognerseteren, der overraskelsespils ligger gjemt i sandkassa. Helge Bugge i blandingsrus kutter DIRR til blods. Heldigvis er %-graden med lisens høy og redder kvelden Ingen konfirmanter blir med fra Nordmarkskapellet, tradisjonen tro. Marka er lunefull, og det drives hyppig kameratredning av tapre sangvinere med mer promille enn fjellvett. Svartorkom sender opp nødbluss og sørger for at alle finner frem! Årets rett: Fiskesuppe, lagd av søstra til Hesten. Spritgele basert på rekelake (også laget av søstera til Hesten?) blir konsumert over en lav sko, godtroende om at dette bare var sperm. Det nye Styret holder hyggelige og lite moralprekende taler unntatt nye FRMNN som lanserer mottoet "Rydding på loftet" og sier han gleder seg til generasjonsskiftet. Paven har en moralbasert tale. Paven og gamle DIRR hylles inn i nattetimene. Ekstremt ujevnt limerickfelt i år igjen, og Eikeseth får kose med høna frem til november 2012 til tross for, eller på grunn av, følgende limerick: En kåt kar med russiske røtter huntet chicks med sprengfulle nøtter. hans kuk var så stor, linjal? "Nei, takk bror!" - Min phallos, den måles i føtter! Emiratene Hartberg og Salvador inviterer oss til å synge for akuttpsykiatrien på OUS, og på kort varsel stiller vi meget mann- og sangsterke opp. Etter å ha fått to kasser med halv-liters øl, raver kvelden videre mot Chateau Neuf, hvor vi på veien bytter sang mot ribbe, pinnekjøtt og surkål på Praktisk Bistands julebord. Ære være Carlos for det! 60 Ergoterapeutstudenter får vannplaning når vi kupper julebord på Chateau Neuf, og noen heldige utvalgte får til og med bli med på nachspiel på Graceland. Det ryktes at Live Nelvik var blandt de heldige utvalgte. Sprø svor over hele fjøla. KONSERT 2011: DIRR Matias Rakes siste konsert skuffer ikke! Månefisken fylt til randen. Våte gulv. Chippendales-perfomance av jenterekka under Hooked on a Feeling. Stinn brakke backstage etterpå. Kan det bli bedre? JULEBORD Etableres som ny tradisjon av det avtroppende styret. Vi hyller oss sjøl etter konsertinnsatsen og alle er bestevenner. Nachspiel hos Danil til den store gullmedaljen, og "nach-nachspiel" hos Helge til klokken halv 6 på ettermiddagen dagen etter. Legendarisk...tror vi

Utvalgt innlegg
Innlegg kommer snart
Følg med videre...
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square