Ut av sangvinertenårene, inn i armkroken. (Morra til hesten er ei hore)

VÅR DIRR (Rake), FRMNN (Karlsen) og Kasserar reiser alle til Afrika. Skrivar, Øyvind Skive, er i flere uker eneste gjenværende styremedlem, og unngår med nød og neppe et usselt kuppforsøk fra LasseStephans. Sangvinerne arrangerer pokerturnering, og Dirty Loyd stikker av med potten. Vi feirer Hagens farskap med å vekke Sigve og Yangchen med "If I can dream" og ender opp på Simpsons pub hvor vi synger til vi får naboklager og bartenderen nekter servering. Keilman mener vi tar "Nothings gonna change my love for you" til historiske høyder, uten å vise tegn til ironi. Tradisjonen med å tisse i kryss med kryssede hender lever videre. Kvelden ender på nashspiel hos Dansken, hvor Stephan og M.C. gjør kvelden lang og lystig, og Braastad konsumeres i store kvanta. Festen slutter i 15-16 tida dagen derpå etter en lang runde RISK... Uforglemmelig! Keilman sporer opp gamle konsertopptak, blant annet fra sangvinernes første konsert noensinne i universitetsaulaen. SOT SOT går i år til Barcelona og Dublin, en suksesshistorie fra første tone. SOT starter sterkt etter ankomst Barca i en gammel gotisk kirke i sentrum av Barca. En sakral stemning legger rammene for en uforglemmelig konsert blant røkelse og beende spanjoler. Klangen er upåklagelig, og kirkebenkene blir søkkvåte naturlig nok... Sangvinernes signingsferd går videre fra pub til pub via det medisinske fakultet, og Kroken leverer sitt livs solo. Katalanerne hater oss, og mens vi synger en vakker serenade (show me?) i en trang brosteinsgate blir vi utsatt for et massivt glassflaskekasteangrep fra alle bauer og kanter. Mirakuløst nok blir ingen skadet (for denne gang...) Lars Malvik tar feil av bidet og toalett på hostellet. Hendelsen foreviges i tekstlinjen "Ai ai ai ai ai / Spiser fitte med skje / vi gjør som Larsa / Driter i en bidé". 1 fleksorsene fattigere går alle mann til stranden der SOTKOM har diska opp latterlig bra sangria og sangkonkurransen settes i gang. Etter at Elling kler av seg alle klærne og og blotter "den lille frekke" for å sikre seieren stikker en frekk jævel av en tyv av med hans ubevoktede sangvinerbukser. Carl har falkeøyne og sørger for at Barcelona ikke eksploderer av synet av åpent sangvinerlem i gatene. Alle sangvinerne blir frastjålet kamera og/eller mobiltelefoner, og punkterer denne sangvinergenerasjonens karrieremuligheter. Dublin: Sopp i dusjen. En innfødt frir til sin kjære mens vi synger Dirty Johnny på en lokal kneipe. Sangvinerne vinner "Rockeroke"-konkurranse ved å dra Fat Bottom a capella. Flere får pult i kjølvannet. HØST Semesteret kickstartes med å gjenoppta pølse og pils servering på PK. Benkeradene på 1. sem ble dyvåte, og hønene ble ikke mette på pølsesnabbene våre. Hesten brukte firstprice pølsebrød som sløyfe under hele oppdraget, uten at sløyfemester så forskjell fra våre vanlige sløyfer. Legendarisk fotoshoot i store aud. pluss Show Me i baris for søstra til Hesten i PK-kantina. GYNVORS 100% Thorsen omdøpes til 90% Thorsen [senere popularisert som "Fem-og-nitti-Thorsen"], og må bøte med 10 kasser mjød neste Genvors dersom ikke oppmøtet er over 90%. Ny FRMNN: Lars Berg Malvik Ny Skrivar: Elling SS DIRR: Matias Rake (gjenvalgt) Kasserar: 90%-Thorsen (gjenvalgt) Øllavinner: Stephan Kolmannskog, senere avslørt som bløff av Nye Ølla, uten at den rettmessige vinner Lars Malvik får den kreden han fortjener. SVARTOR DIRR blir dritings. Øydna blir dritings og spiser cheesedoodles. Vi spiser ett eller annet godt, men husker ikke hva; kjøtt i vann? Limerickhøna 2010 går under sterk tvil til Rake for følgende bidrag (fritt fra hukommelsen): Ei kåt lita ire med kløver blei sjekka av Ingar, den røver. Ho sutta på stanga, fikk sæden i vranga. Blei redda av Heimlichs manøver. NYTT SANGVINERÅR! Nye Ølla skrur ned ølprisen, men innfører samtidig ordningen "rentepils" til de gjeldstyngedes fortvilelse. Goodcop-badcop-taktikkeri av verste skuffe. REVY Søstra til hesten rir inn på en hest. Sterkt visuelt virkemiddel. MORA TIL SCHIVE Oppdrag den 10.12 ble en braksuksess. Påfølgende spontanopptredener på Chateau neuf for diverse pulebord. Olav Traaen ville ha mer. Nashspiel på kontoret til NSU (Norsk Studentunion(?)), der ble det mye hud og trashing. Blant annet helikopter og lapdance på samtlige kvinnelige mennesker på "kontoret"... Da vi ankom "kontoret" var det god stemning og mye folk, men etter at ett par sangvinere hadde vært der i 20 minutter og "sunget", hadde hele nashet flyttet seg til naborommet...mystisk. Status da vi forlott stedet var ett rom som neppe blir rent igjen; noen gang, en knust julestjerne (Forsatt har jeg masse jord fra den planten i hodebunnen, sannsynligvis Danil og; hehe, 2 ødelagte stoler, en sprengt høytaler, knuste flasker og gode minner! Så nash hjemme hos C.J. til klokka 7; klassisk oppskrift! Legendarisk. "Oslo SOT" ble avsluttet i tre-tiden dagen derpå med å sniffe ibux hos CJ. Overnattingsgjestene Stephan og Winther var særs fornøyde etter TIDENES kveld og tidenes frokost disket opp av Carl Johans kjæreste som til tross for at vi hadde holdt våken til dagen etter midt i eksamenslesingen holdt den vennlige masken. Precious moments: Rusindusert tro om at det gjemte seg fiendtlige soldater på badet, hvorpå adventslysene (jepp) til C.J. ble brukt som granater og gevær, og samtlige kastet seg rundt i leiligheten som idioter til Doors-sangen "The End". C.J. sitt nydelige pale ale-brygg; terningkast 6! En objektiv sangvinerjury kåret Rake til tidenes sangvinerdirigent, fordi han klarte å senke tempo i "Love Me" midtveis i sangen. KONSERT: Månefisken historisk full (500? Ja. Serr.), og et kor i historisk form leverer! Sentrum Scene tas opp til seriøs vurdering som neste konsertlokale. Siste øvelse: Åsbjørn vinner dypeste tone-konk (Bb) foran Tarjei mens 83%-Thorsen slår knock-out på regjerende mester FittehoreMats i høyeste tone. Søknaden om opprykk til jenterekka avslås imidlertid blankt. OPPDRAG 2010: 22. januar Dåpen 23. januar Trekningsfest 18. februar Stemmefest 24. mars Skilsmisseball 17. april Oppdrag Frognerseterveien 24. april Idar utdrikningslag 05. juni Hovedøya 12. juni Bryllup Idar 17. juni Testemonium 07. august Sigves bryllup 13. august Dåpen 20. august Pølse og pils 02. september Øvelse og trekningsfest 04. september PK-94 18. september MedHum 02. oktober Marius' bryllup ??. oktober Skilsmisseball 05. November Kåte, uniformerte sangvinere drar på konsert med glædespikene i Justisia. 30. Nov: Historiske milfs + en gutt med sløyfe 10. Des: Mora til Schive 14. desember Konsert på Månefisken

Utvalgt innlegg
Innlegg kommer snart
Følg med videre...
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square