Sangvinernes 20-års jubileum

Første øvelse 2009, etter 3 mislykkede forsøk på å gi toner til stemmegruppene skriker dirigent Matias Rake: "Vi trenger jo faen ingen dirigent! Alt dere trenger er forslag til tre toner, som dere uansett ignorerer." Spontanvedtak på at Dirs toneangivelser kun er veiledende unngås så vidt. Siste hånd på Graceland: Det kjøpes inn to nydelige lamper med alabast-kupler. Den ene er et et bymøbel i flammebjørk! Prisen holdes skjult for sangvinerne. Vi rammer inn og henger opp det vi finner av gamle konsertplakater og annet pynt. Hobbyelektrikerne Siggen Holmes og Arne Keilman fikser og trikser på det elektriske anlegget, og lurer sangvinerne til å tro at det er i tråd med gjeldende føringer for el-montører. Vi synger på 60-årsdagen til Knut Dahl-Jørgensen (fakultetsdivisjonsdirektør på UUS), til stor glede for mange topper i helsenorge. Mange postmenopausale tørre kjønnslepper blir fuktet for første gang på 30 år. Sangvinerne får spontantilbud på nytt oppdrag fra prof. Harald Arnesen. Sangvinerne befrukter Rebecca Loose. SOT: Trender på SOT `09: Fairytale - av Aleksander Rybakk (Norske MGP-Låta). Vinner av den internasjonale MGP-Finalen attpåtil!! Dilemmas Standupkonkurranser Barter med maskara. Precious Moment: Take on Me show av Stephan K. foran og på en politibil i Heidelbergs mest funky gågate! Priceless... Heidelberg: Nikolai "Nikotin" Wexels kliner med en shemale. Påstår selv at det egentlig var en søt svensk pike, men observante medsangvinere ser hans forskrekkede blikk da han forsøker seg på å berøre skrittet. Førstereisgutt Jonas foretrekker å sove på trappen til hostellet med en stein som hodepute, selv om vinduet til soverommet i 1. etasje står på vidt gap. Tarjei får et gledelig møte med 5 nakne sangvinere i full spurt i gågaten på vei til en tørr fontene, som blir fyllt til randen med sangvinerurin. Til hans store frustrasjon rekker han ikke å fomle frem kameraet før seansen er over. Heidelbergs styggeste kvinnelige bartender, Elke, har sitt livs store kveld da sangvinerne kupper hennes ølbule. Kroken synger "If I can dream" naken for henne, hun driker seg full og får mange kyss fra sangvinere med ølbriller på. Praha: 8 timers busstur til Praha går lekende lett med god hjelp av Afro-Anal 2 (Finnes 1??) på skjermen. Stephan hadde tiligere på dagen plukket opp denne på en trafikert bensinstasjon, og flere av sangvinerne kunne med ett snev av engstelse se sjåføren av bussen gjentatte ganger skorte opp på skjermen flere sekunder i strekk uten å bry seg overhode om potentielle nestenulykker. Det ble for vår egen sikkerhet vedtatt å skru av filmen, som vi ubeleilig nok glemte i bussens dvd-spiller (Jævla (u)heldige(?) tsjekkiske bussjåfør!). Det er planlagt konsert, og før konserten skal det fóres. På vei ut av restauranten stjeler Sigurd Kristoffer Rolseth 1stk gedigen plastinert (ja, akkurat som på disseksjonssalens preparater) spekeskinke, og en enorm flaske vin (dobbel eller trippelflaske). Flaska deles før konserten, og som seg hør og bør, pisser vi i flaska når den er tom, og lar den stå i vente av tørste uteliggere:

Sangvinerne har en legendarisk konsert på Red Room i Praha for norske studenter. Luften mettes med fittesaft som utfelles på kalde vindus- og ølglass. Sangvinerne har draget på damene som aldri før. Det rævva husbandet hater oss!! Sangvinerne får pult! Tidenes blasfemi: 2 sangvinere pisser på den helligste statuen på Karlsbrua. Tidenes cockblocker: Eirik "Johnny" Storøy ser seg lei av britiske damer som har blitt med sangvinerne på nachspiel siste kveld på SOT. Etter å ha spurt alle 4 høflig: "Do you want to make out with me?" og fått nei av samtlige eksploderer den sindige mannen: "Get the fuck out of here" brøles til jentene og da noen nekter å fjerne seg, bærer Storøy Johansen dem selv ut av hostellet. Nikolai Wexels hadde endelig funnet seg ei britisk og rødhåra dame uten pikk, og var godt i gang under kjolen, da de tre gråtende britiske venninner stormer inn i rommet og henter med seg den dyvåte britiske skjønnheten. Vel hjemme på graceland 2 mnd senere har vi besøk av en fransk jente som vi synger litt for. Vi vil ta en sang til og noen sier: Vi kan jo en fransk en!(champselyse). Det blir litt murring, så da sier Lars: Vi tar en spansk en i steden da. hahaha jeg dævver. Hovedøya - 30. mai Beredskapsutvalget mot regn hadde tydeligvis jobbet i kulissene og sørget for årets første sommerdag med 25 grader og sol. Eirik Erotica satt trygt ved roret dette året og Lars aka Fittehesten som lammemester med Åsbjørn som ivrig og samvittighetsfull lammesvenn sørget for upåklagelig lam, lammelår, pølse og koteletter. August Opptak av nye sangvinere. Nytt innslag i årets opptaksseanse var en spontan-komite som sørget for en trevalgs oppgave i tillegg til vanlig nynorsk søknad. De vordende sangvinerne fikk valget mellom å fremføre en "knock-knock vits", beatboxe eller danse en egenkomponert dans (?). Stor suksess og opptak av x antall nye sangvinere i tradisjonell stil på trompeten karaokebar. September Kremen av kremen møter opp og markerer åpningen av MedHum 09 på Egertorget. Gutta tar publikum med storm, A Scalpella vender hjem i skam og Sangvinerne får som vanlig lange blikk sendt etter seg fra alle kvinnlige tilhørere. Ikke en brostein i Karl Johan forble tørr. Joachim topper hele driten med å modulere "Let Me Be There" til nye, uante høyder. Oktober Sangvinerne synger vannet av deltagerne på Euro Thrombosis Summit etter å ha blitt invitert av Harald Arnesen. Keilman forteller trombosevitser som ingen andre og Panzer-Hagen tar en legendarisk Giggolo-solo på Prillar-Guri-horn. November Jubileum stikkord: opera, rebusløp, slottet, buss til månefisken, månefisken GENVORS: DIRR: Matias Rake FRMNN: Nils Christian Tvedt Karlsen Skrivar: Øivind Schive Kasserar: Matias Krüger Stubbetur Erik von Schlöyfemeister takker for tilliten som nyvalgt Sløyfemeistar med Stubbeturens vinner-limerick, som alle synes var veldig morsom og dritlegendarisk. Here it goes (on request): En kåt liten kar ifra Tveita Pekte seg ut den fineste geita Han tok'a i rævva Og geita den dævva Og da han dro'n ut så faens meg dreit'a

Utvalgt innlegg
Innlegg kommer snart
Følg med videre...
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square