November 12, 2015

November 15, 2012

November 10, 2011

Please reload

Siste innlegg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Utvalgt innlegg

Italienske mafialedere og forsvunnede Sangvinere

November 10, 2016

Nye Supernaziølla går som autonomt organ inn for å forandre ølla vi kjenner den idag, 4 tapre sjeler som brenner på mjød går inn for å "Make Ølla great again" og innfører et rulleringssystem med 4x helårsølla som trekker alle for 5 øl i starten av året. De setter også opp prisen tilsvarende butikkpris slik at Ølla ikke går i minus for hver øl som drikkes. Ølla får seg mailadresse og egen googledrive med kriteliste, statistikk og skyldeliste og med VIPPS og kontonummer kan ingenting gå galt. Planen var satt, Ølla var reddet. Året ble en suksess med en frodende Ølla som leverte mange kasser kald mjød til hver øving, og alltid mer mjød på lager. 

SOT 2016
Krakow
Milano


Hovedøya
Vått som vanlig, store Aud fikk pult daten til RockeMartin, drama oppstod. Skippy fikk pult og kastet opp, drama oppstod. Mange andre ble pult i kjølvannet. Festen fortsatte langt inn på morgentimene hos Goggen, og Hippe fikk med seg ei tilfeldig dame på fest. Hu var mer interessert i Finstad, drama oppstod. Festen fortsatte ute på gata, Hippe ble slått ned av rumener. Finstad ble funnet av ryddekom på Hovedøya dagen etter sittende på en klappstol midt ute på enga med pølser, tilbehør  og lammerester, sulten og sliten, men fornøyd. Hvorfor satt han der? Ingen vet til denne dag.

Sangvinerne engasjerer seg politisk. Vi er med på å lage og spille inn streikesangen for legestreiken 2016 i samarbeid med yngre legers forening. Med en halv million views og 5000 delinger blir Sangvinerne rikskjendiser.

Synging på Emirat Stephan Kolmannskogs bryllup på Hukodden: Åpen bar og 30 grader - you do the math.

Gynvors

FRMNN: Fredrik Finstad
Skrivar: Martin Lysaker
Kasserar: Audun Aarli
Dirr Sindre Berge lyser med sitt utvekslingsbrune fravær og går i stillhet med på 4 more years.

SOT-kom: Tobias, RockeMartin, Finstad, Thomas Øverby
Hovedøya-kom: Trang
Svartor: Thien og Hans
Konsert-kom: Jørgen
Note-kom: KenanNye ølla: Tobias Engen, Treider, Tanga-Bjørnar og Iber Larsen. For første gang ser det lyst ut for Ølla etter at Finstad og Erik Larsson har gravd opp Ølla fra grava som Thomas gravde i 2015.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Følg oss

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Søk etter tags
Please reload

Arkiv
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square