Sangvinernes 25-årsjubileum

DIRR starter året med å ta med seg fem andre sangvinere til Afrika for å kurere schisto og ebola. I mellomtiden holder FRMNN/VIRR Lundekvam fortet og tar inn fem nye sangvinere etter en historisk søknadsrekord. SOT 2014 Turneen går i år til Berlin og Poznan. Rebusløpet i Berlins gater får en soleklar vinner idet følgende SOT-sang oppdiktes (melodi: Bompibjörnarna): Hipster og bitter, får null norske fitter En sann skam for koret, du vet hvem du er Reidar på Tinder, kun SV er hinder Sammen så er de de kjipeste to SOT Berlin er en klassresa som er så fin Fjøse har camelbacken full av vin Sånt skjer på SOT Berlin Christian Fougner tar S-Bahn til Frogner Tar seg en döner og finner en venn Nihao Johan Wang, nei vent! Joakim Trang Jeg tar en chop suey nå med en gang Sot Berlin, Lady Nina-vors gjør formen fin Vil du se berlinerbollen min Sånt skjer på SOT Berlin Herr Georg Bjerke er lei fittesnerket Sonderer terrenget og sier som så Hei, Viktor Dalen, vi har nådd finalen En glatt currywurst glir så lett opp analen SOT Berlin, Erlend Fittekniksen, by'n å grin Smører deg inn med litt vaselin Sånt skjer på SOT Berlin Har du hørt om ordliste på telefonen De kaller det T9, du vet hva det er (MODULERING) Prøver å skrive analsex i fitta Men alt det du får er jpgdm pdmpdmpdm SOT Berlin, bajs på skiva ligner litt på prim Husk å stemple billetten din Sånt skjer på SOT Berlin (Bonusrefreng) SOT Berlin, mora di har smakt på pikken min Det betyr at jeg er faren din Sånt skjer på SOT Berlin Øst-Berlin, jeg vil heller dra til Vest-Berlin Denne sida her er Putin sin Sånt skjer i Øst-Berlin SOT Poznan, mye finere enn Pakistan Carl Johan er med i Taliban Sånt skjer på SOT Poznan 8/11: 25-års jubileum Det var skikkelig gøy. Vi sang bra på Universitetsplassen. 500 oppmøtte og 130 mann i koret! Høydepunktet må uten tvil ha vært den enorme konserten på plassen. Vi sto i/på trappen utenfor atriet, alle mann. Sangen var klar som glass, og det dundret som torden i veggene i atriet og på nasjonaltheateret å andre siden. Spontan gåsehusfaktor x 100000 og nærdrukningsulykker i fittesaft og hjemmesnekra punsj og Færderøl! :) Magisk! Nok en gang haddde Kjell Elvis (som hadde kommet seg økonomisk til hektene igjen etter forrige sangvinerjubileum) ikke hjerte til å takke nei og stilte som Elvissubstitutt på Månefisken. Som ved forrige jubileum kuppet sangvinerne scenen og ga jernet med K-E som var smått rørt resten av kvelden og sannsynligvis i likhet med forrige gang har blitt slått personlig konkurs og vi trenge 5 nye år til å komme seg til hektene. GENVORS Nytt styre ble valgt FRMNN: Erland Storbæk Skrivar: Joachim Doppelmayer Kasserar: Teodor Tønnesen Kristoffer Ask fortsetter som DIRR. En ny Ridder: Erik Winther. Desember, julerbord: Kontrabeskjed! Ny DIRR er Sindre Berge!

Utvalgt innlegg
Innlegg kommer snart
Følg med videre...
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square