November 12, 2015

November 15, 2012

November 10, 2011

Please reload

Siste innlegg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Utvalgt innlegg

Graceland reises fra asken

November 14, 2013

Beerpong 2013: Regjerende mestre Eikeseth og Fjøse feller seg selv i finalen på nedrigste vis, og Bugge og Røysland overtar tittelen. Winther og Carl vinner bronsefinalen på walkover fordi Per og Sjur nekter å spille naken. God stemning.

SOT2013: Beograd - Budapest - Charleroi.

Årets turné var en stor suksess, og gatene strømmet over av vaginale væsker i Beograd og Budapest etter Sangvinernes raske visitt. Det meste forløp pent og pyntelig inntil avsluttningskonserten ved en ærverdig veny i Budapests mest fornemme bydel. Det var der den unge russer Alex, under beruselsens klamme og villedende hånd, bestemte seg for å ta saken i egne hender, og blottla seg på det groveste for de fremmøtte, i den store Hestens ånd. Dette har jo tradisjonelt vært et privilegium for koristene på bakerste rad, men den velhengte russeren på første rad er ikke kjent for må verne om antikverte tradisjoner. Han hadde nok en feilaktig antagelse av at Smarttelefonteknologien ikke ennå var kommet til Øst-Europa, noe han da erfarte i etterkant at ikke stemte da flere oppmøtte hadde sikret seg fotografiske minner av hans o så imponerende fallos, og publisert dette på diverse videodelingstjenester på internett. Ryktene skal også ha det til at han overrumplet den frivillige publikummer som mottok sin serenade (Anna, 13 år), i det han forsiktig forsøkte og løfte hennes skjørtekant med nevnte stake, til ellevil begeistring for øvrige korister og et ekstatisk publikum. Opptrinnet ble mottatt med gode tilbakemeldinger, men feilaktig spredde det seg et rykte i Sangvinernes rekker om at overnevnte var usømmelig. Som et forsøk i å vise støtte til den ydmyke Alex er det vedtatt at hele jenterekken stiller kommando med åpen buskesmekk ved årets konsert.

Nye Grace:
Etter to år med skittent byråkratisk spill, utfører omsider FRMNN Munck den perfekte Cunnilingus på Dekanus. I presang får han nytt Graceland i kjelleren utenfor Anestesien.


Gynvors 2013:
Nytt styre:
FRMNN: Jonas Lundekvam
Skrivar: Audun Vik
Kasserar: Kjetil Røysland
Ask tek 4 more years som dirr.
1 Ridder: Eirik Storøy
 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Følg oss

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Søk etter tags
Please reload

Arkiv
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square