Siggen frir på scenen under konserten på Månefisken

Bygging av nye Graceland: Vi fortsetter byggearbeidene på Graceland, og får opp en nydelig bar ("Tagbar"), speil, langbord i Mahogni og en svær hjørnesofa som vi ble lurt til å kjøpe for 800 kroner av en gjerrigknark fra Norstrand med primær progressiv MS... En lunken aprilkveld (18?) er flere sangvinere en tur på jusskjelleren, Proffesorboligen, etter øving i det nye grace. Det hadde vært konsert med Justitia, kvinnekoret på jussen, og mjødet fløt som seg hør og bør i alle retninger. Flere kor var inviterte, blant annet et snodig mannekor fra Ås(?). En liten kjerne sangvinere bestemte seg for at de vel 20-25 åsingene på ingen måte var konkurranse verdig, og besteg bardisken, til store initielle protester fra de sneisne jussjentene bak skranken. Syngingen tok til for full hals, og åsingene måtte rett og slett sette seg pent ned maktesløse og slått. Til akkompagnement fra T.Kjernli på ustemt piano, sørget ca 5 sangvinere for hårreisende bra stemning og våte gulv... Kveldens mer nevneverdige hendelse fant sted på kjellerens handicaptoalett, der Stephan Kolmannskog i løpet av 15 minutter fikk pult 2 justitiapiker med sjekkereplikken: "Vil du bli meg inn på dass?" En særs minneverdig hendelse som sier noe om hvor våte jussjentene ble av sangvinsk sang og sjarm! SOT: Bled (Slovenia) og London Slovenia: Fittehesten (Hesten/Langelars/Lars Sunde Strand) sjarmerer slovenia med et klassisk helikopter i baren på hostellet. Videre etableres (Dirty)Lloyd, Kroken, Dansken, fittekjeften, James og Fitteprinsen som kunstnernavn på en terrasse med oversikt over andedammen i Bled. Bled er vel ikke kjent for sitt pulserende natteliv, kanskje særlig ikke utenom sommersesongen, men øltørste Sangvinere klarte å identifisere baren som hadde nattåpent: "Devil´s bar". En fast gjeng hadde dette som sitt andre hjem i Slovenia, og ble etterhvert nesten venner med den bebartede bartenderen.

Rafting i Bled London: Etter en lang natts jakt etter strippeklubb med heller mislykket resultat, kommer Andreas Tjølsen med det legendariske utsagnet: "Nei, gutta vi gir faen! Nå stikker vi fingeren i halsen, spyr og jogger hjem." Det hører med til historien at korets mindre trenings- og "deffe"fokuserte medlemmer sørget for at det ble taxi hjem. Asgeir Lande, Arne Keilman, Nikolai Wexels og Stephan Kolmannskog må rømme hostellet 06:00 hjemresiedagen, grunnet utibørlig oppførsel på hostellets avstengte takterasse. Politiet tilkalles grunnet flaskekasting og urinering, men gutta klarer å unnslippe via drosje fra Picadilly Circus. Treffer tre Sangvinere på flyplassen (Sigrurd Rolseth, Halvor Salthamer og Andreas Tjølsen), som allerede har blitt kastet ut av det samme hostellet. Årsak: Å ha løpt rundt i hostellets ganger, kun iført gullsløyfe på sine edle sangvinerdeler. Historie fra en av kveldene i London: På en pub sitter Kjernli og Nils Chr jr. og drikker seg til mot for å klare å sjarmere et bord med med blonde jenter. Hesten (Lars S. Strand) er selvsagt også på pub. Han har er ikke i humøret hvor primærbehov lar seg utsette. Han går rett bort til blondinebordet og begynner å sjarmere. Drukkenbolt som han er går det omlag 2 min før han avslutter samtalen og tar et uventet, men fast grep, rund brystene til den nærmeste blondina. Hun gjør noe motstand slik at Hesten mister taket. Han tar et nytt grep om jurene til hans utvalgte blondine, hvorpå hun dasker han med flat hån på kinnet. Det er da Hesten snur seg mot gutta og roper: "Ho æ som ei krabbe! Klybår å bidår!!" Han snur seg tilbake og beføler hennes melkehvite londonbryster på ny. Hun gjør ingen motstand denne gang, og vi har innpass i venninegjengen. Moral: Third time is the charm.

Frå Genfors: Arne Willem Keilman valgt til FRMNN Lars Berg Malvik a.k.a. James valgt til skrivar Matias a.k.a. Fitteprinsen Krüger valgt til kasserar Matias Rake får aller nådigst fortsette som kulturelt ansvarlig. Nils Christian Karlsen og Sigve Holmen presenterer the long lost vandrepokalen for Ølla. Den er inngravert med navn så langt tilbake som det var råd å finne ut hvem som vant,og har fått sitt eget podium med spot i Graceland. Årets Ølla går til Lars Berg Malvik. Svartorturen: Turen gikk også i år innom konfirmantene på Nordmarkskapellet. Nytt i år var imidlertid at vi ble invitert inn, til stor begeistring for småpikene! Vi sang og koste oss lenge og vel før vi følte at ledernes bekymrede blikk ble for sterke, og vi måtte atter ut i kulden. Etter vel 50 meter snublet vi istedet inn i KSI-hytta (Kristelig studenteridrett). Her var pikene vel 5-10 år eldre, og stemningen desto lystigere da vi fremførte Brown Girl in the ring med Idar Brekke som den brune jenta. Marka var våt og kald, og vi gikk en alternativ vei videre innover fra nordmarkskapellet, noe som resulterte i at fakkelfølget etter hvert ble delt i 2 grupper, der alle som kunne veien merksnodig nok havna i fremste gruppe, noe som førte til at de gjenværende måtte ta seg en god ekstratur oppom den lokale naboåsen, før man omsider fant ut at kursen var gæærn. Vel fremme på hytta fremførte Sigve Holmen sitt vinnende limerick, mot spake protester vedrørende siste linjes noe uortodokse rytme: Ein kåt liten Stephan frå Tøyen To jussfitter pløyde i køyen Men Stephan var smart Han kjørte det bart Om 9 måneder betaler han bidrag til møyen! Følgende dekorasjoner ble utdelt etter middagen: Hederlig omtale: Helt av Sangvinerne: Arne Keilman Ridder av Sangvinerne: Sigve Holmen Inngraverte lommelerker ble utdelt til avtroppende styremedlemmer: Idar Brekke (FRMNN 1 år) Nikolai Wexels (skrivar 1 år) Sigve Holmen (kasserer 5 år) Konserten 16. desember: Braksuksess på Månefisken med over 300 besøkende. Sigve frir etter å ha sunget "If I Can Dream". Programmet var som følger: Ruby Høstvisa Vinter´n, solo: Nikolai Wexels Eye of the tiger, solo: Thomas Kjernli (Det hører med til historien at Thomas og Dir på forhånd hadde blitt enige om at sangen skulle legges en tone ned for sikkerhets skyld. I alle viraken la Dir heller sangen en tone opp, noe resultatet også bar preg av. Jenter, solo (m/dans): Pål Sverre Stange Rawhide, trekkspillsolo: Øyvind Kofstad Glenna We built this city (for første gang med koordinert, eller forsøk på sådan, hopping i bridgepartiet.) If I can dream, solo: Sigve Holmen Living on a prayer, solo: Mats Dæving, gitarimpro: Eirik Hagen PAUSE Fat bottomed girls Don´t stop me now, solo: Eirik Hagen Jeg er den du veit, solo: Nils Christian Tvedt Karlsen Shook me, solo: Arne Keilman og Tarjei Skotheimsvik Super Trouper, intro ved Ø. Kofstad, E. Hagen og Lars Berg Malvik Just a gigolo Deilig er jorden Hurra for deg m/emirater Let me be there m/emirater

Utvalgt innlegg
Innlegg kommer snart
Følg med videre...
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square