Nye Graceland

SOT: Berlin og Warszawa Berlin: Lager jingle for en av de staseligste radiostasjonene i Berlin - HotBeats.FM. Warszawa: Thomas Kjernli skaffer vodkashots til alle gutta ved å synge E6 for en trøndergjeng på en lekker polsk restaurant. Nye Graceland Vi får nytt Graceland etter flere år uten fast bopæl. Den gamle vaktmesterboligen på Ullevål blir pusset opp og gitt til studentforeningene MPO, MSO, Æsculap og Sangvinerne på deling. Vi annekterer først et hjørne, så ett kott, og deretter "flytter" vi noen vegger slik at vi også får med oss garderoben til på bli det nye Graceland. Det hamres,snekres og males over to fulle dugnadshelger, og resultatet blir praktfullt. Atter en gang kan du nyte en kald pils over bardisken på Graceland. Frå Genfors: Idar Brekke valgt til FRMNN Nikolai Wexels valgt til skrivar Sigve Holmen blir sittjande som kasserar Matias Rake tar over som dirigent. Tiltrer dog ikke før etter Julekonserten samme år. Vinner av Ølla: Nils Christian Karlsen og Sigve Holmen (Meget sterkt gjort av Sigve, som tiltross for totalt fravær av fett på kroppen, kom sterkt på oppløpssiden.) Svartor: Vinnende limerick av Hallgrim Høye Haug: Ei kåt lita jente fra Kjose med tvang måtte svelge mi dose På grunn av mitt krutt lagt inn på akutt Causa mortis metabolsk alkalose Andre respektable limericks: En kåt liten Simen fra vest var på SOT som Sangvinere flest Jenta var 15 år og hun må ha blitt sår Da han fista henne på fest (Kjernli) En kåt liten sørlandssangviner setter sjelden opp survete miner Men når han er trist går han hjem først som sist Hvor han runker og kommer og griner (Kjernli)

Et minne fra turen Emirater: Jan: Egil Røsjø, Erik Salvador, Ole Kristian Fossum. (Nesten Thomas A Paulsen) Juni: Thomas A Paulsen, Nils Christian Ween-Welken, Ander E. Myhre (flere?) Andre konsert på Månefisken. Asgeir tar avskjed som dirigent, får en kasse øl som takk for innsatsen i 4 år. Vel fortjent! Han donerer en Elvisplakat til sitt kjære kor, som nå henger signert på Graceland.

Utvalgt innlegg
Innlegg kommer snart
Følg med videre...
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square