November 12, 2015

November 15, 2012

November 10, 2011

Please reload

Siste innlegg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Utvalgt innlegg

Fugleviruset angriper Sangvinerne

November 9, 2006

Graceland: Vi får tilbud om å flytte inn i noen slitne lokaler over vaskeriet, og takker ja til dette. Vi gjør vårt beste for å gjøre det hjemmekoselig her, bl.a. med generøse bidrag fra Anders Myhre! Det bli imidlertid aldri noe ordentlig Graceland av det, og det tar ikke lang tid før vi på nytt bli kastet ut.

SOT: Amsterdam og Paris. I Paris holder vi konsert for Brita og de andre som bor i det norske huset på universitetet, til stor glede for damene, som likevel jager oss ut i stedet for å ta oss med på nach som lovet. Jølsrud sovner på t-banen, får bot for å snike, og er nær ved å bli igjen i Paris. Flere sangvinere blir syke under turen, og noen havner på sykehus etter retur til Norge (Salvador og Asgeir). Det skal også sent glemmes siste natt i Paris, da Jon Fredrik Stuestøl legger seg til å sove på vinduskarmen utenfor vinduet på rommet sitt, i femte etasje.
 

 

Frå Genfors:
Erlend Gardsjord valgt til FRMNN
Tarjei Skotheimsvik blir valgt som skrivar
Sigve Holmen blir sittjande som kasserar

Svartor:
Vinnande limerik av Erlend "Jølsrud" Strand Gardsjord

Ein kåt liten Thomas på tolvte
Var ute for å plukke molte
Hva speidet hans blikk?
Små gutter med pikk
På Sognsvann var det mange som solgte!

Andre plass i limerck-tevlinga:
En kåt Sangviner fra Sylling
gav faen i lovsang og hylling
Men på Nordmarkskapell
ble det konfirmantsprell
Hvorfor høne når du kan få kylling? (T Kjernli)

Nils Chr jr. er førstereisgutt i marka og får et ublidt møte med naturen i det han ramler av stien i mørket og pådrar seg det som senere viser seg å være syndesmoseruptur i fallet ned en skråning 1km fra svartor. Idar Brekke hører en full manns rop om hjelp, og kommer til unnsetning med de livreddende ord: Vil du frysa i hjel? Nei? Slutt å grina som ei hora å drikk det her. Nå går me.
Moral: Husk hodelykt når du er full.

Dette er også samme tur som vi nesten mister Jon Fredrik Stuestøl i skogen. En bil ser ham tilfeldigvis liggende på en vei snakkende i mobiltelefon rett før vi forlater et kryss, men selv om vi får ham med oss, forsvinner han likevel. Etter at både Jon Fredrik, Egil Veland og Arne Keilmann har klart å forsvinne fra gruppa, finner Egil og Arne frem (de vise strides om hvorvidt de fant frem eller ble reddet av Anders Myhre), etter først å ha blitt dømt nord og ned av folk i en hytte de spurte om veien i. Jon Fredrik finner på mystisk vis veien selv, uten at noen vet hvordan.

Midt på kvelden tisser Sigve Holmen på en ølflaske for å slippe å gå fra raffle-bordet, og Egil tar intetanende en god slurk, ettersom flaska står rett ved alle de andre flaskene.

Konsert på månefisken

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Følg oss

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Søk etter tags
Please reload

Arkiv