Glengoyne

SOT: Glasgow, Gøteborg. Vi oppdager Glengoyne whiskey på distilleriet, og tar en rask tur innom Edinburgh. Etter at gutta har vært sulteforet på både (fine) damer og sol i Storbritannia, returnerer vi til Göteborg for en rask pit-stop med blonde damer og folkeøl. Konsert 22. november arrangerer vi konsert med Sirenene på Betong. Aldri mer... Frå Genfors: Egil Veland valgt til FRMNN Øyvind Kofstad blir valgt til skrivar Sigve Holmen blir sittjande som kasserar Svartor: Vinnende Limerick av Olav Nordbø Ein kåt liten type fra Kjose Drog til kjæresten sin for å kose Men typen sa "Nei!" Du lukter jo skrei! Du har faen meg bakteriell vaginose! Emirater januar: Espen, Øyvind, Eivind, Thor Andreas, Tormod, Henrik, Marius

Utvalgt innlegg
Innlegg kommer snart
Følg med videre...
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square