Hovedøya brenner opp og vi mister Graceland...

Konsert sammen med Sirenene på Fabrikken på våren SOT: Stockholm, Helsinki, St. Petersburg. Mister en på veien.... Hovedøya: Alt brenner, og det blir piknikk i stedet... Vi blir tvunget til å forlate vårt tilholdssted på Graceland i 2. etg på Paviljongen. Vi blir tilbudt å flytte inn i brakkene vis-à-vis, og velger å dumpe sakene våre her i påvente av bedre tider. Øvelsene finner sted på PK, vekslende mellom Atriet, Store og Nye Auditorium. Frå Genfors: Magnus Sæves valgt til FRMNN Kim Danielsson blir sittjande som skrivar???? Sigve Holmen blir sittjande som kasserar Asgeir Lande tar over som dirigent. Svartor:

Asgeir inntar moderstubben Vinnende Limerick av Anders Myhre noen som husker det? Emirat januar: Marius, Sven Christjar Emirat juni: Fredrik Jervell, Christian Widnes

Utvalgt innlegg
Innlegg kommer snart
Følg med videre...
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square