Gullfisk og fotballpøbel

Vi går høy ut i starten på året, Sangvinerene goes national i beste sendetid. Vi backer Klovner i kamp på det direktesendte TV2-showet Gullfisken, "Kaninkoker". Vorspiel og nachspiel under store scenen på Chatau Neuf sammen med et bangla-band og "the only norwegian male belly-dancer". Vi setter standard for festen, til stor irritasjon for Toralv Maurstad som ikke får være midtpunkt. SOT:Danse-båten fra Oslo til fredrikshavn en onsdagskveld, ender i video-rally-konkurranse og Vikingfjord-havari pga damemangel. Århus: Vi nyter dansk gjestfrihet og utepils. Vi synger for ei dame som Myhre hadde pult en gang, til skrekk for damas nye kjæreste og alle de andre gutta i bursdagen. Noen sleit med å komme gjennom sikkerhetskontroll på flyplassen, da det for enkelte var bannlyst med drikke uten alkohol gjenom hele turneen. London: Mye å si, det meste inneholder øl og sang . Høydepunktet var FOTBALLKAMPEN med Billericay Town FC. Et lag som den sesongen spilte i Ryman League, to nivåer under det profesjonelle ligasystemet i England. Leiv Otto hadde ordnet med biletter, supportermedlemskap og adgang til sesongslutt fest. Vi vant kampen (2-0?), og løftet festentil nye høyder. En gammel engelskmann i 80-åra mente det var den største kulturopplevelse han noen gang hadde hatt... På vei ut tilbake til London utnytta vi akustikken i den store hallen på Liverpool Street Station. Til sommeren ble de første PBL-sangvinerne endelig leger, Mads og Bjørn. Frå Genfors i november: Nils Christian Ween-Velken blir valgt til FRMNN Anders Eivind Myhre til kasserar Øyvind Torp Skrivar

Utvalgt innlegg
Innlegg kommer snart
Følg med videre...
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square