Show me the meaning

I januar 2000 kom Mads Sabel (dir 99-02) trekkende med det som kanskje har vært Sangvinernes største sangsuksess og damemykner på 2000-tallet, boy-band-hiten "Show me the meaning". Utsøkt arrangert og perfekt fremført med Johannes som eneste tenkbare solist. SOT: tog til Stockholm (Fredrik Jervell hadde ordnet med spritbar i hjørnet av vognen), uteliv på Stureplan og overnatting på "Flom-skeppet" lang kaia, Silja Line til Helsinki ( vi EIDE båten fra vi gikk ombord, med ca 3 min margin), tømming av bar i toppetasje på hotell og studentfest i Helsinki (finske jenter kan virkelig drikke..), retur med Silja Line ( nok en gang totalt heredømme på båten) Og FAR BETALER selvfølgelig. FRMNN: Christian Widnes Til sommeren blir Knut Erik, Dagfinn, Jørgen, Helge og Kenneth emirater. Til jul er det Jakob og Yngve sin tur. På genfors. høsten 2000 får Sangvnerne sine første kloner som FRMNN, det tohodede trøndertrollet "Nippe" og "Brorsan", Nils-Petter og Bjørn Håvard Wold. Skrivar: Lasse Pilstrøm Kasserer: Eivind Ness-Jensen (tidl. Ness) Konsert: Mai. Legendarisk rockekonsert på Custom Rock Bar i Storgata "Sangvinerne fra Bach til Backstreet". Flammelakerte Harley-skjermer som tappetårn! Bytte av øvingssted fra Store.Aud. på PK til Paviljongen. Og så var det offisiell åpning av Nye Rikshospitalet! Kongen kommer, Ole Fyrand viser rundt - Sangvinerne kupper showet med "When Johnny comes marching home"!

Herregud....Har dere glemt stripperen som strippet på Stockholmstoget før hun gikk av i Kongsvinger (Widnes hadde fiksa fra Blaze?), for ikke å glemme stortingspolitikeren som så hele greia og var sjokkert over dagens medisinstudenter og skulle rapportere dette videre umiddelbart. Gettoblasteren til Jervell sviktet vel i det avgjørende øyeblikket. Hvem kan glemme stenaksiktet til Arild J da hun satte seg skrevs over?! eller den heftige diskusjonen om fake pupper eller ikke. Jørgen (plastikkirurg nå?) var overbevist om de var ekte. Så feil kan man ta. Noen (Jostein og Sverre) lanserer "nye Ølla" for å hjelpe på det årvisse underskuddet på penger og overskuddet av konsumerte øl. Det ble ikke bedre... Øl-kom. går like konkurs hvert eneste år. Nytt vedtak gjøres om at alle som må søke om nytt opptak på GenFors pga for lavt oppmøte må betale med en kasse øl som straff.

Utvalgt innlegg
Innlegg kommer snart
Følg med videre...
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square