Opptak nye medlemmer. Hovedøya blir til.

Da Sangvinerne ble startet som et kor som skulle gjennomgå apoptose- programmert død. Stifterne mente"Sangvinerne er oss", når vi ikke lenger studerer medisin, skal koret dø. Da koret sang første dagen for PK-90, "Go down Moses" veldig sakte og veldig dypt, med labfrakkene stappa ned i jeansen i mangel av hvite skjorter, ble det "døden" for ideen om apoptose. Etter intenst press og knallharde forhandlinger på kammerset, ble koret åpnet opp for PK-90. Men hvordan skulle medlemmene velges ut. På ny harde forhandlinger, og da som nå med sterke følelser og mange innlegg fra Cornu (Morten Horn).

Utvalgt innlegg
Innlegg kommer snart
Følg med videre...
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square