November 12, 2015

November 15, 2012

November 10, 2011

Please reload

Siste innlegg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Utvalgt innlegg

Opptak nye medlemmer. Hovedøya blir til.

November 15, 1990

Da Sangvinerne ble startet som et kor som skulle gjennomgå apoptose- programmert død. Stifterne mente"Sangvinerne er oss", når vi ikke lenger studerer medisin, skal koret dø. Da koret sang første dagen for PK-90, "Go down Moses" veldig sakte og veldig dypt, med labfrakkene stappa ned i jeansen i mangel av hvite skjorter, ble det "døden" for ideen om apoptose. Etter intenst press og knallharde forhandlinger på kammerset, ble koret åpnet opp for PK-90. Men hvordan skulle medlemmene velges ut. På ny harde forhandlinger, og da som nå med sterke følelser og mange innlegg fra Cornu (Morten Horn).

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Følg oss

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Søk etter tags
Please reload

Arkiv
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square